Audities: Music All uit Enschede zoekt mannen voor Big Fish

22 juni 2022, 10:54 - Redactie
Audities: Music All uit Enschede zoekt mannen voor Big Fish

Voor de hartverwarmende magische musicalproductie Big Fish zoekt Music All extra mannen die het ensemble willen komen versterken. Zowel tenoren als bassen zijn van harte welkom. Zing je al in een koor maar lijkt het je ook super om daarnaast een keer in een musical te spelen dan is deze kans echt iets voor jou.

Deelname is op projectbasis en je krijgt het script en de bladmuziek natuurlijk van de vereniging. Ook ontvang je MP4 oefenbestanden van de te zingen partijen. Gevraagd wordt een éénmalige bijdrage van €45,- maar dan ben je verzekerd van een bijzonder mooie en muzikale belevenis.

De voorstellingen zullen zijn op vrijdag 4 en zaterdag 5 november in de grote zaal van het Wilmink Theater. In verband met een technische doorloop en een generale repetitie wordt ook aanwezigheid op 2 en 3 november verwacht.

Ben jij of ken je iemand die hier geschikt voor zou zijn meld je dan aan via leobekendam@hotmail.com of secretariaat@music-all.nl en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. Aanmelden kan uiterlijk tot en met zondag 26 juni.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda