Audities: Mini-musical Op zoek naar Geluk van Muziektheater makerij

7 februari 2017, 10:01 - Redactie
Audities: Mini-musical Op zoek naar Geluk van Muziektheater makerij

In juni wordt de mini-musical op zoek naar Geluk uitgevoerd in theater Bleyemakerij de Boemel 76 in Tilburg. Op zoek naar Geluk is het verhaal van Paul, een man van middelbare leeftijd met een baan en een vriendin, die van de een op de andere dag alles wat hij bezit achterlaat om op zoek te gaan naar een nieuw levensdoel. Zal Paul zijn geluk vinden?

De mini-musical duurt ongeveer een half uur en bevat zeven Nederlandstalige pop liedjes. Zowel het script als de muziek is geschreven door Anton Kwantes. Op zoek naar Geluk is te zien op: Donderdag 15 juni 21:00 uur (Try-Out), vrijdag 16 juni 21:00 uur (Première) en op zondag 18 juni 14:00 uur (Matinee).

Auditie

Voor de cast van op zoek naar Geluk wordt er nog gezocht naar mannen en vrouwen in de leeftijd van 30 tot 60 jaar die ervaring hebben met zang en spel. Voor één vrouwelijke rol is alleen spel-ervaring voldoende.

Lijkt jou het leuk om in juni mee te spelen in deze mini-musical en heb je tijd om d.m.v. een kort maar effectief proces van ongeveer zes repetities naar deze productie toe te werken, geef je dan op voor de auditie van op zoek naar Geluk op dinsdagavond 21 februari.

Inschrijven voor de auditie is mogelijk tot en met 17 februari op antonkwantes.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda