Audities: Merrily we roll along van LIZ, Utrechts Ensemble voor Muziektheater

27 april 2018, 15:49 - Redactie
Audities: Merrily we roll along van LIZ, Utrechts Ensemble voor Muziektheater

In het voorjaar van 2019 presenteert LIZ, Utrechts Ensemble voor Muziektheater, haar vijftiende productie: Merrily we roll along. Voor deze productie is LIZ nog op zoek naar mannen. De audities zijn op woensdag 9 en woensdag 16 mei.

LIZ is een Utrechtse theatergroep die bekende en minder bekende musicals en muziektheaterstukken op zeer eigenzinnige, niet traditionele wijze op de bühne brengt. De voorstellingen kenmerken zich door onverwachte, bijzondere artistieke keuzes, interactie met het publiek, hecht ensemblespel en humor. LIZ realiseert in samenwerking met professionele muzikanten vrijwel jaarlijks een grote productie. Daarbij weet zij elke keer weer met weinig middelen een krachtige voorstelling neer te zetten.

Voor haar vijftiende productie heeft LIZ gekozen voor Merrily we roll along, de befaamde musical van Stephen Sondheim en George Furth. In Merrily we roll along volgen we de levens van componist Franklin Shepard, tekstschrijver Charley Kringas en romanschrijfster Mary Flynn. Ooit waren zij gezworen vrienden en wisten zij zeker dat zij met hun idealen gezamenlijk de wereld zouden veranderen. Hun carrières werden een succes, maar onderweg viel hun vriendschap in duigen. Hoe is het ooit zover gekomen? Door stapje voor stapje terug in de tijd te gaan, ontvouwt zich een verhaal over de verlokkingen van het grote geld, de kwetsbaarheid van relaties en de krachten die een hechte vriendschap steeds verder onder druk zetten.

De repetitie starten op woensdag 23 mei a.s. en vinden plaats op elke woensdagavond van 19:30 uur tot 22:30 uur. Merrily we roll along zal gespeeld worden rond eind maart/eerste week april 2019. Aanmelden kan via lizmuziektheater.nl/audities/.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda