Audities: Meiden van 12 tot en met 18 jaar voor In de ban van Elisabeth, Servus Almelo

28 januari 2016, 13:07 - Redactie
Audities: Meiden van 12 tot en met 18 jaar voor In de ban van Elisabeth, Servus Almelo

De musicalafdeling van Servus voert op 9, 10 en 11 juni 2016 ‘In de ban van Elisabeth’ op in theater Hof 88 waar vroeger het Sint Elisabethziekenhuis was. Het stuk speelt zich af rondom dit voormalige ziekenhuis.

Er dwalen vreemde figuren rond, waaronder de geest van Gerrit Jan Pieperiet: de Deldense timmerman die in 1818 in Almelo ter dood veroordeeld werd. Maar was deze timmerman wel de moordenaar die men zei dat hij was…?

In het tweede deel van het stuk komt een verre nazaat van Gerrit Jan ten tonele: de 15-jarige Pien Pieperiet. Ze is een verstandig en stoer meisje, vastberaden en voor niemand bang. Zelfs niet voor spoken en geesten!

Auditie 13 februari

Voor de rol van Pien Pieperiet kunnen meiden van 12 tot en met 18 jaar auditeren. Voor de auditie gaan ze twee scènes uit het stuk spelen (één met en één zonder tekst) en twee liedjes zingen: een eigen gekozen nummer en deel van een lied uit de voorstelling. De audities zijn op zaterdagmiddag 13 februari aanstaande in de kapel van Theater Hof 88 in Almelo.

Bij de productieleider Jacqueline Meuleman kunnen geïnteresseerden een auditiepakket opvragen met alle informatie over de audities. Stuur hiervoor uiterlijk 7 februari a.s. een e-mail naar jackmeuleman@planet.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda