Audities: Mannen gezocht voor Titanic van Elstars MuziekTheater uit Tiel

5 september 2017, 13:47 - Redactie
Audities: Mannen gezocht voor Titanic van Elstars MuziekTheater uit Tiel

Elstars MuziekTheater uit Tiel zoekt bemanning voor haar nieuwe musicalproductie Titanic. In het voorjaar van 2019 brengt EMT de musical Titanic op de planken. Het betreft hier geen musicalversie van de gelijknamige speelfilm maar een meer historisch verteld verhaal over bestaande personen die meevoeren op het rampschip en hun levens en dromen.

Met name mannelijke spelers worden nog gezocht voor zang- en speelrollen in deze productie waarvan de repetities gaan starten na workshops en audities in januari volgend jaar. De Elstars zoeken enthousiaste mannen die wekelijks op dinsdag hun steentje willen bijdragen aan het tot stand komen van deze productie.

Musicalervaring is prettig, maar niet noodzakelijk in het geval van koorwerk. Je moet wel willen (samen)werken en een groepsdier zijn. De vereniging biedt een zeer professioneel creatief team, een gezellige ledengroep en meerdere uitvoeringen in een professioneel theater met een groot live orkest.

De regisseur zal zijn Bas Groenenberg, die o.a. bekend is als regisseur bij Van Hoorne Entertainment, de muzikale leiding is in handen van ervaren zangcoach/dirigent Hans van Bergen en de choreografie wordt verzorgd door Agaath Verspeten, hoofd Dans Factorium Tilburg.

Specifiek vragen kunnen gesteld worden aan secretariaat@elstarsmuziektheater.nl of via 06 - 206 773 62 (voorzitter Bianca Maasbach).

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda