Audities: Mannelijke uitbreiding gezocht voor Omnia van Volle Zaal Producties

9 juli 2021, 14:01 - Redactie
Audities: Mannelijke uitbreiding gezocht voor Omnia van Volle Zaal Producties

Voor de nieuwe familiemusical van Volle Zaal Producties, Omnia wordt er gezocht naar 1 mannelijke speler (tenor) tussen de 25-35 jaar. Het gaat om uitbreiding van de huidige cast en het delen van de geplande voorstellingen met de huidige speler. Ervaring in ballet is geen must, wel een pré.

Het gaat om een uitbreiding van de huidige cast. Je gaat de rollen delen met de huidige speler. De reguliere repetitiefase is afgerond, de ontwikkeling van het stuk is voltooid. Je repeteert binnen de komende zomerperiode een aantal individuele keren om de rol onder de knie te krijgen. Vervolgens repeteer je vanaf eind september nog een paar repetitiemomenten mee met de huidige cast. Première vanaf 13 oktober, voorstellingen rondom de schoolvakanties 2021-2022.

Volle Zaal Producties is voornemend de uitbreiding zo snel mogelijk afgerond te hebben en de inwerkperiode zo snel mogelijk van start te laten gaan. De auditieprocedure is al in volle gang. Meer informatie over Omnia, over Volle Zaal Producties en over de auditie vind je op vollezaalproducties.nl/audities-vacatures. Vragen, reacties of opmerkingen graag naar j.duijst@vollezaalproducties.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda