Audities: Legally Blonde van Muziek- en Dansschool Amstelveen

27 juni 2016, 11:26 - Redactie
Audities: Legally Blonde van Muziek- en Dansschool Amstelveen

Op zaterdag 9 juli aanstaande houdt de musical afdeling van de Muziek- en Dansschool Amstelveen audities voor de musical Legally Blonde.

Getalenteerde leerlingen kunnen auditie doen voor de zogenaamde ‘musical productieklas’. In deze klas ga je met z’n allen een musicalproductie maken met liedjes, scènes en dansen. Afgelopen jaar bestond deze groep vijf jaar en hebben ze de musical Fame op de planken gebracht in de Grote zaal van de Schouwburg Amstelveen onder begeleiding van een live orkest. Komend jaar vindt de uitvoering van Legally Blonde plaats in het weekend van 17 en 18 juni.

Elle Woods leidt een onbezonnen leven. Ze is het populairste meisje van de school, haalt goede cijfers, is geliefd bij iedereen en heeft het perfecte vriendje: Warner. Maar Elle’s leven staat op het punt om in te storten want nu de high school is afgerond gaat Warner rechten studeren aan Harvard College en past een meisje als Elle niet meer in zijn toekomstbeeld. Maar als lid van ‘Dochters van Delta Nu’, studentenvereniging, verzint ze een plan om Warner terug te winnen. Krijgt ze dit voor elkaar?

Wil jij komend seizoen stralen in een musical? Kan je zingen, dansen en acteren? Ben je tussen de 10 - 18 jaar? Geef je dan op voor de audities voor de musical Legally Blonde door een mailtje te sturen naar musical@muziekschoolamstelveen.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda