Audities: Legally Blond van Plzier Entertainment

29 mei 2022, 18:55 - Redactie
Audities: Legally Blond van Plzier Entertainment

OMIGOD; De blondine der blondines, de fashion queen die nooit uit de mode raakt, de vrouw met haar hond en haar tas. Elle Woods komt naar 't Gooi en laat ons als geen ander voelen dat vooroordelen niet altijd overeenkomen met de realiteit. Elle Woods heeft alles wat ze wil hebben: veel vriendinnen, liefdevolle ouders en een ideale prins op het witte paard die haar snel ten huwelijk zal vragen.... Of toch niet?! Wanneer haar vriend, Warner, op z’n knie zou moeten gaan met een ring in z’n hand, besluit hij toch om zijn geluk te zoeken in zijn studie rechten. Elle besluit dan maar om zich een weg te werken naar dezelfde universiteit als Warner en slaagt daarin. Daar aangekomen, blijkt men niet voorbereid op zoveel spontaniteit. Elle moet zich dagelijks opnieuw bewijzen, maar toont aan dat jezelf zijn nooit uit de mode raakt.

Plzier Entertainment is op zoek naar getalenteerde castleden vanaf 16 jaar. Audities worden georganiseerd op zaterdag 27 augustus, zondag 28 augustus en zaterdag 3 september in de theaterstudio van Plzier Entertainment te Hilversum. Aanmelden kan via: www.plzier.nl/audities. Hier vind je onder andere een aanmeldformulier, maar ook praktische informatie (repetitieschema, deelnemersbijdrage, rolomschrijvingen en meer). De repetities zullen plaatsvinden op de woensdagavond van 19:00 – 22:00 uur in Hilversum.

Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast wordt er van iedereen een professionele houding verwacht. Tijdens de repetities wordt er naast het werken met de gehele groep, ook individueel met castleden gewerkt. In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen op het gebied van zang, dans en spel onder leiding van ervaren docenten.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda