Audities: Leeghwater Musicals zoekt nieuwe leden voor A New Brain

9 oktober 2020, 10:49 - Redactie
Audities: Leeghwater Musicals zoekt nieuwe leden voor A New Brain

Na oprichting in 2018 heeft Stichting Leeghwater Musicals in maart 2020 zijn eerste succesvolle productie gerealiseerd: de rockmusical RENT. Na het Ω succes van deze voorstellingen zijn zij nu in voorbereiding van een nieuwe productie die gepland staat in november 2021: A New Brain. Om de huidige cast te versterken zijn zij op zoek naar enkele nieuwe spelers die ervan dromen op het podium te staan.

Leeghwater musicals is stichting met het karakter van een vereniging. Het maken van een musical doe je namelijk niet alleen met talent, het is net zo belangrijk om de chemie tussen castleden te kunnen zien op het podium. Vandaar dat Stichting Leeghwater Musicals een grote waarde hecht aan zijn groep. De zoektocht is daarom niet alleen gericht op kwaliteiten maar ook op het karakter van de persoon die zich aanmeldt. Repetities vinden plaats in zowel Amsterdam als Purmerend.

A New Brain is een geweldige musical comedy, die zijn debuut heeft gehad in New York in 1998. In de musical volgen we een componist van een kindershow, die geveld wordt door een hersenaandoening. Wat volgt zijn hallucinaties over kikkers, zeilschepen, muziek, overbezorgde moeders en een flirtende ziekenbroeder. Kortom, een rollercoaster aan emoties, waarbij een lach en traan zeker op zijn plaats zijn! De productie is kenmerkt zich door de complexe muziek en het feit dat de schrijvers de musical hebben doorgecomponeerd.

Stichting Leeghwater Musicals heeft de eer om als eerste semi-professionele musicalvereniging in Nederland deze productie op de planken te zetten.

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Geef je dan op voor de auditie op vrijdag 16 oktober in Purmerend. Je kunt mailen naar info@leeghwatermusicals.nl of stuur een bericht via de Facebook- of Instagram pagina van Leeghwater Musicals.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda