Audities: Laatste speler gezocht voor The Trail to Oregon van Musical Vereniging Showboat

3 mei 2022, 09:38 - Redactie
Audities: Laatste speler gezocht voor The Trail to Oregon van Musical Vereniging Showboat

De Helderse Musical Vereniging Showboat presenteert vol trots de Nederlandse primeur van The Trail to Oregon Er staan twee shows gepland op zaterdag 24 september en zondag 25 september in Hotel Den Helder.

The Trail to Oregon is een interactieve musical van Team Starkid, o.a. bekend van A Very Potter Musical, over een pioniersfamilie die de gevaarlijke tocht naar Oregon maakt in de hoop daar een beter leven te starten. Maar geen familie is compleet zonder een paar nazaten.

Voor deze show is de vereniging nog op zoek naar de laatste speler die de cast compleet maakt.

Zoon (V - Sopraan - 16+)
Gezocht wordt een sopraan voor de rol van zoon. Als jongste van de familie is hij wat onnozel en heeft de zoon nog veel te leren en geniet hij volop van alles wat hij meemaakt. "Weet ik veel" is dan misschien zijn lijfspreuk, maar hij kan ook intens genieten van dingen van de wagen gooien en nieuwe voorwerpen vinden. Zolang hij maar niet in de problemen komt.

Showboat is een musicalgroep uit Den Helder, die steeds op een professionele wijze een musical op de planken zet. Onze vereniging bestaat naast onze leden en het bestuur, ook uit een fantastische groep vrijwilligers. Musicals die onder andere door Showboat neer zijn gezet zijn Cats, Ja Zuster Nee Zuster en Footloose.

Repetities vinden plaats in Den Helder, elke dinsdagavond van 19:30 tot 22:00 uur. Ben jij 16 jaar of ouder en zie jij het wel zitten om in een interactieve musical deel uit te maken van het avontuur? Neem dan gauw contact met op via Facebook, of stuur een mailtje naar bestuur@showboatmusicals.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda