Audities: Kleine Operette en Opera voorstelling van TOP Theaterproducties

8 juni 2021, 17:13 - Redactie
Audities: Kleine Operette en Opera voorstelling van TOP Theaterproducties

Gezocht worden enthousiaste en goede zangers en zangeressen in het klassieke genre. TOP Theaterproducties produceert het komend seizoen o.a. klassiek georiënteerde voorstellingen. Voor de operette Grand Kaffee en de opera Hans en Grietje worden zangers gezocht die een rol willen spelen in één of beide van deze kleinschalige locatie voorstellingen.

Grand Kaffee: Dit operetteprogramma is speciaal gecreëerd voor het oudere publiek woonachtig in woon-zorgcentra. Hans en Grietje: Speciaal voor op basisscholen wordt een voorstelling gemaakt geïnspireerd op de opera ‘Hänsel und Gretel’ van E. Humperdinck. Beide voorstellingen bestaan uit 6-8 rollen bestaande uit semiprofessionele, gevorderde en goede amateurzangers.

De speelperiode is oktober-december 2021. De voorstellingen worden op diverse locaties in Almere en omgeving gespeeld. Repetities vinden plaats in Almere. Beide programma’s kennen met name solo’s of duet. De repetities in de zomermaanden zijn individueel worden op afspraak gemaakt. Eind augustus starten de regie-repetities. Deelnemers betalen een eigenbijdrage.

Voor aanmelding stuur voor 11 juni 2021 een mail met CV naar administratie@topalmere.nl. De auditie vindt in de 3 e of 4 e week van juni plaats in Almere. Voor meer informatie ga naar onze website www.topalmere.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda