Audities: Kleine Charlie en Sidney Chaplin

4 juli 2016, 11:31 - Redactie
Audities: Kleine Charlie en Sidney Chaplin

Voor de invulling van de rollen van kleine Charlie en Sidney Chaplin in Chaplin, de Musical organiseert Music Hall komende zomer audities. De Broadway-productie rond het leven van het filmicoon zal nieuw leven ingeblazen worden met een Vlaamse cast en in nauwe samenwerking met de originele creatives. De première van Chaplin zal op donderdag 22 december plaats gaan vinden in Antwerpen.

Gezocht

Vrolijke en bewegelijke jongens tussen 7 en 10 jaar, met een spontane uitstraling, en een natuurlijk zang- en acteertalent. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd op de audities die eind juli of begin augustus plaatsvinden; de precieze data volgen nog.

Belangrijk om rekening mee te houden is dat de repetities en try-outs plaats zullen vinden tussen 31 oktober en 17 december in Gent. Music Hall zal zoveel mogelijk het repetitieschema aan de schoolverplichtingen aan gaan passen, maar af en toe zullen ‘kleine Charlie’ en ‘kleine Sidney’ wel een dagje school moeten missen.

Ook wordt er gevraagd om aanwezig te zijn op een aantal promotieactiviteiten. Sowieso moeten ze zondag 28 augustus de hele dag beschikbaar zijn voor optredens op de Cultuurmarkt in Antwerpen, alsook 14 augustus voor de repetities. De opvoeringen vinden plaats vanaf midden december in Antwerpen en Gent.

Inschrijven

Jongens tussen 7 en 10 jaar die houden van zingen en acteren en willen schitteren in een grootse productie, kunnen zich voor de auditie inschrijven via auditions@musichall.be. Zet in de mail de naam, geboortedatum, lengte en de contactgegevens van de ouders. Voeg ook een recente foto toe aan het bericht.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda