Audities: Kinderkoor Vlaamse versie The Christmas Show

26 september 2019, 14:35 - Redactie
Audities: Kinderkoor Vlaamse versie The Christmas Show

Voor The Christmas Show op zondag 22 december in de Lotto Arena in Antwerpen, zoekt producent Deep Bridge naar 20 kinderen die een goed muzikaal gehoor hebben, ervaring hebben met meerstemmig zingen en een spetterende uitstraling hebben.

Deep Bridge wil graag een sprankelend kinderkoor samenstellen onder leiding van Goele De Raedt. In aanloop van de show zullen er enkele woensdag- en zaterdagnamiddagen in november en december gerepeteerd worden.

Ben je tussen 8 en 18 jaar en wil je graag naast artiesten als Christoff, Tinne Oltmans, en Wannes La Croix staan om met het publiek een magische kerstshow te beleven, schrijf je dan snel in. Iedereen die zich herkent in de oproep kan zijn kans wagen.

De auditie zal plaatsvinden op zaterdagnamiddag 5 oktober om 14:00 uur bij Deep Bridge in Wilrijk. Je laat je lievingskerstnummer a capella horen dat je hebt geknipt tot maximum 1 minuut en krijgt ter plaatse enkele oefeningen rond meerstemmigheid.

Samen met een vocal coach wordt er gekeken naar een sterke samenstelling van de verschillende stemtypes en hoor je snel of je geselecteerd bent.

Inschrijven voor de audities kan op deze pagina.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda