Audities: Kinderen gezocht voor CARO van de Efteling

21 augustus 2019, 19:10 - Redactie
Audities: Kinderen gezocht voor CARO van de Efteling

Na een succesvol eerste seizoen, brengt de Efteling ook komend seizoen (september 2019 - augustus 2020) de show CARO op de planken van haar theater. CARO is een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie.

De theatershow is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Deze ‘mallemolen van het leven’ bezorgt iedere bezoeker van welke nationaliteit dan ook herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling. Voor de kindercast zijn wij op zoek naar jongens tussen de 8-10 jaar.

CARO speelt onder andere op donderdagen, weekenddagen en in vakanties om 18.30 uur ’s avonds in het Efteling Theater. De kinderen tussen de 8-10 jaar wisselen elkaar af.

Gezocht worden:

  • Jongens (8-10 jaar)
  • maximale lengte 140cm – minimaal 20 speelbeurten beschikbaar
  • Profiel: Excellente danser / Goede spel kwaliteiten/ Ervaring met acrobatiek is een pre

De komende tijd wordt er een selectie gemaakt uit de aangeboden inschrijfformulieren. Op basis daarvan zullen de uitnodigingen volgen voor de kinderaudities die plaatsvinden op zaterdag 31 augustus tussen 12:00 uur en 14:00 uur in de Efteling.

Heb je interesse? Stuur dan je ingevulde inschrijfformulier, incl. recente foto per mail vóór 25 augustus a.s. naar theaterproducties@efteling.com t.a.v. Kinderaudities CARO.

Première
15 september 2018
Dernière
N.N.B.
Producent
Efteling Theaterproducties
Meer over CARO Ander nieuws over CARO
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda