Audities: Kinderaudities The Lion King

16 maart 2018, 13:09 - Redactie
Audities: Kinderaudities The Lion King

Op zaterdag 28 april organiseert Stage Entertainment weer een auditie in Amsterdam voor The Lion King voor de rollen van de jonge Simba en Nala. De kinderrollen in The Lion King worden gespeeld door een roulerend aantal kinderen die maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar. Hierdoor worden er om de zoveel maanden nieuwe kinderen gecast en ingewerkt.

Gezocht worden jongens en meisjes met een donkere of getinte huidskleur tussen de 8 en 12 jaar oud met een maximale lengte van 1,45 m. Stage Entertainment zoekt vooral naar kids die naast lef en ambitie, zang, dans en acteertalent hebben, dat de producent verder helpen ontwikkelen tijdens workshops en/of repetities.

Uit de audities komt een selectie voort die mag deelnamen aan een aantal workshops op woensdagmiddag en zaterdag in mei in Amsterdam, gevolgd door een finale auditie waaruit de deelnemende kinderen worden gekozen.

De geselecteerde kinderen gaan aansluitend gemiddeld 3 x per week repeteren en spelen vervolgens 24 x de rol van Simba of Nala in het AFAS Circustheater te Scheveningen (maximaal 3 x per week en afhankelijk van de looptijd van de productie).

Inschrijven voor de audities kan op deze pagina.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda