Audities: Kinderaudities The Lion King

16 maart 2018, 13:09 - Redactie
Audities: Kinderaudities The Lion King

Op zaterdag 28 april organiseert Stage Entertainment weer een auditie in Amsterdam voor The Lion King voor de rollen van de jonge Simba en Nala. De kinderrollen in The Lion King worden gespeeld door een roulerend aantal kinderen die maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar. Hierdoor worden er om de zoveel maanden nieuwe kinderen gecast en ingewerkt.

Gezocht worden jongens en meisjes met een donkere of getinte huidskleur tussen de 8 en 12 jaar oud met een maximale lengte van 1,45 m. Stage Entertainment zoekt vooral naar kids die naast lef en ambitie, zang, dans en acteertalent hebben, dat de producent verder helpen ontwikkelen tijdens workshops en/of repetities.

Uit de audities komt een selectie voort die mag deelnamen aan een aantal workshops op woensdagmiddag en zaterdag in mei in Amsterdam, gevolgd door een finale auditie waaruit de deelnemende kinderen worden gekozen.

De geselecteerde kinderen gaan aansluitend gemiddeld 3 x per week repeteren en spelen vervolgens 24 x de rol van Simba of Nala in het AFAS Circustheater te Scheveningen (maximaal 3 x per week en afhankelijk van de looptijd van de productie).

Inschrijven voor de audities kan op deze pagina.

Première
30 oktober 2016
Dernière
21 juli 2019
Producent
Stage Entertainment
Meer over The Lion King (2016)Ander nieuws over The Lion King (2016)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda