Audities: Jongerentheater Quint zoekt spelers met en zonder ervaring voor de jongerenvoorstellingen

18 oktober 2016, 15:08 - Redactie
Audities: Jongerentheater Quint zoekt spelers met en zonder ervaring voor de jongerenvoorstellingen

Op zondag 30 oktober zijn er audities voor twee jongerenvoorstellingen die gaan spelen rond april 2017. Vanaf november beginnen de repetities voor twee nieuwe voorstellingen: Bondgirls en Boy/Girl.

Bondgirls

James Bond is een mazzelpik. Al meer dan vijftig jaar deelt hij het witte doek met gevaarlijke, sexy, onafhankelijke, briljante en knappe vrouwen. Vanaf het moment dat Ursula Andress in haar bikini opdook uit zee – elegant, krachtig – omarmde de wereld een nieuw vrouwelijk ideaal: de Bondgirl. De vrouwenrollen in de wereld van Bond zijn gevierd, bediscussieerd en vervloekt. Bondgirls is een spel- en zangvoorstelling over seks, stijl, taboes en emancipatie. Een ode aan de actrices die een onvergetelijke indruk achterlieten op onze dromen van celluloid.

Boy/Girl

Ulysses wordt door zijn vader gedwongen om jonge meisjes te ronselen voor prostitutie, maar hij wordt verliefd op zijn eerste slachtoffer: de veetienjarige Sofia. Hij kan haar alleen redden als hij zijn vader een ander meisje brengt, zodat hij toch onderdeel wordt van een keiharde wereld die hij had willen vermijden. Een wereld waar voor ontsnapping een hoge prijs betaald wordt. Boy/Girl is een confronterende spel- en dansvoorstelling over het fenomeen ‘loverboys’ en gebaseerd op de sociaal-ethische thriller ‘Las Elegidas’ van de Mexicaanse regisseur David Pablos. Deze film werd ook grotendeels door jonge amateur-acteurs gespeeld.

Audities

De professionele makers Jeroen Rozendaal, Robin van Hilten en Fleur Melssen zijn op zoek naar circa 18 jongeren in de leeftijd van 14 t/m 27 jaar, uit (de regio) Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel of Zuidplas. Er is voorkeur voor spelers woonachtig in Capelle aan den IJssel. De audities, waarvoor niets hoeft te worden voorbereid, zijn op zondag 30 oktober 2016 van 18.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie en inschrijven via www.jongerentheaterquint.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda