Audities: Jongeren tot zeventien jaar voor musical Beauty and the Beast Jr.

27 juli 2021, 09:23 - Redactie
Audities: Jongeren tot zeventien jaar voor musical Beauty and the Beast Jr.

De auditiegroep van Centrum voor Musical in Eindhoven speelt in juli 2022 de voorstelling Beauty and the Beast Jr. Begin september 2021 zijn de audities voor deze musical met de bekende karakters Belle, Gaston, Lumiere, mevrouw Pot en natuurlijk Het Beest. De zowel komische als ontroerende musical met muziek van Alan Menken stal al vele harten.

Er zitten ontzettend veel leuke rollen in het stuk. Grote rollen als Belle en Het Beest, grappige rollen als Lumiere en Lefou. Maar ook talloze kleinere, ondersteunende rollen zoals gekke grieten, vertellers, dorpsbewoners en bedienden. Sommige rollen vragen om een goede speler, andere rollen vragen juist om goede zangers. Zo is er voor iedereen iets leuks te vinden in deze voorstelling en zullen er ook jongeren zijn die dubbelrollen spelen.

De audities voor Beauty and the Beast Jr zijn op zaterdag 4 september tussen 14:00 en 18:00 uur. De minimale leeftijd is 10 jaar en de lessen van wekelijks anderhalf uur kosten ongeveer 45 euro per maand. De lessen van de auditiegroep zijn vanaf 13 september op maandagavond en worden gegeven door Evi van Blokland, Jentley Drieman en Niek Claassen. Deze gediplomeerde docenten met ervaring in diverse richtingen (speler, maker, docent, eigen single, Theaterplan) staan te trappelen om met de auditiegroep een spetterende voorstelling op de planken te brengen.

Wil jij ook spelen en/of zingen in Beauty and the Beast, doe dan auditie. Aanmelden kan via de website www.centrumvoormusical.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda