Audities: Jongeren gezocht tot zestien jaar voor musical Honk! Jr

15 juli 2019, 14:42 - Redactie
Audities: Jongeren gezocht tot zestien jaar voor musical Honk! Jr

De productiegroep van Centrum voor Musical speelt in juli 2020 in Eindhoven de voorstelling Honk! Jr. In augustus 2019 zijn de audities voor deze musical met een volwassen boodschap over tolerantie en anders zijn. Met het sprookje Het Lelijke Eendje als basis is een zowel komische als ontroerende musical geschreven met wonderschone muziek.

Er zitten ontzettend veel leuke rollen in het stuk. Grote rollen als Lelijk (het lelijke eendje), de papa en mama van Lelijk en de Kat. Maar ook talloze kleinere, ondersteunende rollen zoals kikkers, eenden, ganzen, vissen, die Lelijk tegenkomt op zijn zoektocht naar huis. Sommige rollen zijn zonder zang en vragen om een goede speler, andere rollen zingen een grote solo en vragen juist om goede zangers. Zo is er voor iedereen iets leuks te vinden in deze voorstelling en zullen er ook jongeren zijn die dubbelrollen spelen.

De audities voor Honk! Jr zijn op maandag 19 (ronde 1), zaterdag 24 (ronde 2) en maandag 26 augustus (ronde 3) en aanmelden kan via de website centrumvoormusical.nl. De minimale leeftijd is 10 jaar en de lessen van wekelijks anderhalf uur kosten ongeveer 40 euro per maand. De lessen van de productiegroep zijn vanaf 2 september op maandagavond en worden gegeven door Mattheus van Heijnsbergen en Babette Holtmann. Babette speelde rollen in musicals als Rembrandt, Anatevka en Masterclass. Bij het televisiepubliek is ze ook bekend van de serie Op Zoek Naar Evita.

“Ik heb deze musical zelf gespeeld tijdens mijn opleiding in Amerika en speelde toen diverse rollen van groot tot klein. Zo speelde ik onder andere de kat, een vis en een gans. Honk is zonder twijfel de vrolijkste show waar ik zelf ooit in heb gespeeld. Ik kan me herinneren dat ik ontzettend veel gelachen heb tijdens de repetities en voorstellingen.” aldus Babette.

Wil jij ook spelen en/of zingen in deze voorstelling doe dan auditie. Misschien reis je dan mee met Lelijk’s zoektocht, waarbij (hoezeer Lelijk ook verandert) één ding hetzelfde blijft: zijn karakteristieke “Hooooooonk”!

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda