Audities: Kleine Simba’s gezocht voor The Lion King

18 november 2018, 14:55 - Redactie
Audities: Kleine Simba’s gezocht voor The Lion King

Stage Entertainment is op zoek naar kleine Simba's voor The Lion King in het Circustheater in Scheveningen. De kinderrollen in The Lion King worden gespeeld door een roulerend aantal kinderen die maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar. Hierdoor worden er om de zoveel maanden nieuwe kinderen gecast.

Gezocht worden jongens met een donkere of getinte huidskleur tussen de 8 en 12 jaar oud met een maximale lengte van 1,45 m. Gezocht worden vooral kids die naast lef en ambitie, zang, dans en acteertalent hebben, waarbij de producent verder zal helpen dit te ontwikkelen tijdens workshops en/of repetities.

De auditie-dag zal aan het einde van dit jaar plaatsvinden. De exacte data zullen worden gecommuniceerd middels een uitnodiging na een positieve beoordeling n.a.v. de aanmelding. De geselecteerde kinderen gaan aansluitend gemiddeld 3 x per week repeteren en spelen vervolgens 24 x de rol van Simba in het AFAS Circustheater te Scheveningen (maximaal 3 x per week en afhankelijk van de looptijd van de productie).

Aanmelden voor de audities kan middels dit formulier.

The Lion King zal nog te zien zijn in Scheveningen tot en met zondag 21 juli 2019.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda