Audities: Jeugdige acteurs gezocht voor professionele theatervoorstellingen

23 april 2022, 09:01 - Redactie
Audities: Jeugdige acteurs gezocht voor professionele theatervoorstellingen
Foto: Jeroen van Amerongen

Ben jij een jongen van acht tot twaalf jaar? Kun je goed acteren en vind je zingen leuk? En zou je graag in een professionele theatervoorstelling willen staan? Binnenkort zijn de audities voor aankomend seizoen voor de beide voorstellingen van de stichting Positief Coachen. Je ouders kunnen je aanmelden via www.positiefcoachen.nl/audities.

Als je jong bent en acteren superleuk vindt om te doen, dan leer je het meeste van: podiumervaring opdoen, vaak spelen, een grote rol en veel persoonlijke aandacht. Dat kan bij de theaterproducties van de stichting Positief Coachen! (Veel kinderen hebben erna prachtige rollen bemachtigd in musicals, bioscoopfilms en tv-series.)

Momenteel zoekt het theatergezelschap – in samenwerking met Xapp Kindercasting – jongens van 8 – 12 jaar voor haar twee voorstellingen over een vader en een zoon. Meer informatie is te vinden op www.positiefcoachen.nl/audities. Daar vind je ook referenties van kinderen en ouders, en beelden van de voorstellingen.

Later zijn de audities voor meisjes van 11 – 12 jaar voor de nieuw te ontwikkelen theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen: ‘Uit je dak’.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Je Anne
Datum: 26-02-2024
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda