Audities: Jesus Christ Superstar van Theatergroep Manteau uit Gorinchem

5 oktober 2020, 14:05 - Redactie
Audities: Jesus Christ Superstar van Theatergroep Manteau uit Gorinchem

Voor Jsues Christ Superstar is Theatergroep Manteau op zoek naar enthousiaste musical talenten. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, gaan de audities nét even anders. Nog tot en met 30 oktober doe je dat namelijk gewoon vanuit huis. Stuur een video op waarop je een musicalnummer zingt. In principe volgt er dan een uitnodiging voor een eerste live auditie bij het Creative Team. Voor mensen die daarna een hoofdrol ambiëren volgt er een tweede auditie die meer inhoudelijk op de gewenste rol toegespitst is.

De auditie data in Gorinchem zijn ovb: 1e ronde: medio november, 2e ronde: begin december. Aan de auditie zijn geen kosten verbonden.

De voorstelling staat ook dit jaar onder leiding van Sharon Slachter (regie & choreografie) en Michel de Valk (musical director).

De wekelijkse woensdagavond repetities in Gorinchem starten vanaf januari 2021. In principe worden de schoolvakanties van midden Nederland gevolgd. Een extra studieweekend is ovb gepland op vrijdagavond 24 sept tot en met zondag 26 september 2021. Mogelijk volgen er in overleg nog extra dans en zang repetities.

Jesus Christ Superstar gaat onder voorbehoud op vrijdag 19 november 2021 in première. De kaartverkoop start in maart 2021.

Meer informatie over de audities via auditie@jesuschristdemusical.nl.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Het Ontzet van…
Locatie: De Fabriek Coevorden
Datum: 03-12-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda