Audities: Jekyll & Hyde van Music All Around uit Asten

17 februari 2023, 08:56 - Redactie
Audities: Jekyll & Hyde van Music All Around uit Asten

Voor de aankomende productie Jekyll & Hyde is Music All Around op zoek naar sterke zangers/acteurs voor enkele bijrollen & ensemble-plekken.

Moord en chaos nemen het op tegen liefde en deugd in deze meeslepende musical. Een imponerend verhaal over twee mannen -de één een dokter, gepassioneerd en romantisch, de ander een angstaanjagende maniak- en twee vrouwen -de een beeldschoon en vol vertrouwen, de ander beeldschoon en vol wantrouwen naar de wereld. Beide vrouwen zijn verliefd op dezelfde man en weten beiden niets van zijn duistere geheim. Dr. Jekyll is gedreven om een manier te vinden om de mensheid te redden van alle lijden. Maar als niemand zijn ideeën serieus neemt, besluit hij zichzelf als proefkonijn te nemen met desastreuze gevolgen...

Audities

Spelers (m/v/x) in de leeftijd van 16-35 jaar met sterke zang- & spelkwaliteiten (danservaring is een pré, doch niet noodzakelijk). Audities worden op zaterdag 11 maart afgenomen, en bestaan uit zowel een zang-, spel- als een dansauditie. Uitslag volgt uiterlijk 17 maart.

De repetities vinden wekelijks plaats op zaterdagmiddag tussen 14:00 - 18:00 uur, in Asten (Noord-Brabant). Voor deze productie staan 2 voorstellingen gepland op 14 en 15 juli.

De voorstelling wordt geproduceerd als jaarlijkse eindvoorstelling van de Masterclass: Musical. Dit is een drie-jarige vooropleiding van Music All Around, bedoelt als voorbereiding op audities voor vakopleidingen, of voor de meest ambitieuze spelers die op het allerhoogste niveau willen werken. Afgelopen jaren presenteerde de Masterclass: Musical zich o.a. met de succesvolle producties Bad Girls (2021) en Carrie (2022).

Meld je uiterlijk 8 maart aan voor de audities via www.musicallaround.nl/casting.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda