Audities: Into The Woods en All Shook Up van Iris Performing Arts

20 augustus 2022, 18:19 - Redactie
Audities: Into The Woods en All Shook Up van Iris Performing Arts

In april 2023 staat Iris Performing Arts in de Theaterbakkerheij in Gouda met de geestige musical Into the Woods en in juni 2023 presenteert Iris Performing Arts de swingende musical All Shook Up. Iris Performing Arts organiseert in september audities voor beide producties op 17 september en 18 september in de omgeving van Gouda.

Into The Woods

De bakker en zijn vrouw hebben één grote wens. En dat is een kind. Er zijn meer sprookjesfiguren met wensen. In de eerste akte komen ze allemaal uit en sluiten we af met een Lang en Gelukkig. Maar Into The woods is anders dan je gewend bent van een sprookje. Het leven In The Woods is complex en uitdagend. Het blijkt dat ze allemaal wel heel menselijke trekjes hebben en met dezelfde thema's rondlopen die wij ook kennen. Into the woods gaat over goed en kwaad. Over licht en donker. Het gaat over het leven. Tegelijkertijd is het zeer humoristisch, snel en energiek.

De muziek is doorgecomponeerd, dynamisch en vertelt het verhaal. Voor de regisseur, muzikaal leider en de musicalacteurs is dit een enorm grote uitdaging. Om die reden zoeken we (amateur) toptalenten voor deze productie, die het aandurven deze reis samen met ons te maken.

All Shook Up

All Shook Up blaast je omver met de muziek van Elvis. Maar vergis je niet. Het verhaal gaat niet over hem. Het verhaal is geïnspireerd op het theaterstuk Twelfth Night van Shakespeare.

Het verhaal begint bij de stoere Chad en de bewoners van het plattelandsdorpje waar Chad met motorpech terecht komt. Net vrijgelaten uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige dorpje met zijn vele strenge regels door hem binnen 24 uur compleet op z'n kop gezet. Ook het leven van Natalie krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. Ze wordt als door een blikseminslag getroffen en raakt verliefd op de macho Chad. Zij zijn niet de enige twee in het dorpje met vlinders in de buik. Maar is het allemaal wel wederzijds?

Laat je verrassen door deze humoristische, stoere, energieke, dansmusical met live muziek, waarin de onderlinge relaties anders verlopen dan je zou verwachten. Loopt het goed af met Chad en de inwoners van het plattelandsdorpje? Worden dromen waar gemaakt? Trek je blue suède shoes maar vast aan! Bij deze musical, waar alles om de liefde draait, kan je niet stilzetten.

Iris Performing Arts zoekt een leuke, gezellige cast met veel zang, dans en acteertalent.

Meer informatie over beide producties is te vinden op irisperformingarts.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda