Audities: In the Heights van Karthago

9 mei 2017, 13:24 - Redactie
Audities: In the Heights van Karthago

Karthago zal komend jaar de musical In the Heights van Lin-Manuel Miranda gaan brengen. De voorstellingen zullen volgend jaar op 6, 7 en 8 april gaan plaatsvinden in GC De Kluize, in Oosterzele. Voor de musical zoekt Karthago spelers. Audities staan gepland voor zondag 25 juni in de polyvalente zaal van de Zwarte Doos in Gentbrugge, callbacks staan gepland op zondag 2 juli.

In the Heights is een met vier Tony's bekroonde musical van Lin-Manuel Miranda en gaat over een Dominicaans-Amerikaanse gemeenschap in de New Yorkse buurt Washington Heights. Het verhaal volgt Usnavi, de eigenaar van een bodega.

Voor de 1e auditie bereid je een zelfgekozen musicalnummer voor dat je bereik aantoont en ook een korte monoloog die je bij de uitnodiging zal ontvangen. Je voorziet zelf de begeleiding van je auditienummer door middel van een karaokeversie die je van te voren instuurt. Enkel wanneer deze ontvangen is zal je auditie worden bevestigd en krijg je een specifiek tijdstip en de monoloog toegestuurd.

Tijdens de 2e auditieronde zal er een hele dag worden gewerkt in workshops om nummers aan te leren uit de musical. Je krijgt alle info over de nummers wanneer je een mailtje ontvangt dat je door de eerste ronde bent. Zo zal je onder andere een stukje solo zang moeten voorbereiden afhankelijk van je stemsoort en een stukje dialoog. Een ensemble nummer en een dansauditie wordt de dag zelf aangeleerd.

De repetities vinden vanaf juli elke zaterdagmiddag plaats. Inschrijven voor de audities van In the Heights kan op www.vzwkarthago.com.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda