Audities: Imagination in concert

28 december 2018, 10:06 - Redactie
Audities: Imagination in concert

Imagination in concert. Een avondvullend muziekprogramma met uitsluitend Disney songs. Voor dit project wordt een flink koor samengesteld en dit zal muzikaal ondersteund worden door een live orkest met band. Door de diversiteit binnen de Disney songs, is het mogelijk om een prachtig, gevarieerd programma samen te stellen.

Als rode draad wordt er een verhaal op maat geschreven, waardoor alle nummers in combinatie met de dialogen een compleet nieuwe dimensie geven aan het geheel. Dit alles staat onder begeleiding van professionals en door de combinatie van enthousiaste amateur musici en vakmensen, is het mogelijk om het uiterste uit een groep te halen.

De repetities vinden (onder voorbehoud) plaats op dinsdagavond (jonge kinderen: 18:30 uur - 19:30 uur, volwassenen: 19:30 uur - 21:30 uur) om de week. Op deze avond zal er gewerkt worden aan de koorzang en zal er ook op bepaalde momenten gewerkt worden aan de beleving en performance. Later in traject sluit het orkest aan.

Door middel van studie materiaal kan iedereen thuis oefenen. Het studie materiaal bestaat uit ingezongen oefenbanden, karaokeband en alle stemmen.

De audities vinden plaats op dinsdag 15 januari en zaterdag 26 januari in Theater De Vijfzinnen Gorinchem. Opgeven kan op www.stichtingprojectd.com. Na je inschrijving ontvang je het muziek materiaal voor de auditie. Je kunt dan aan de slag met de voorbereiding op jouw auditie.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda