Audities: Imaginary & Urinetown van Music All Around

18 oktober 2021, 10:33 - Redactie
Audities: Imaginary & Urinetown van Music All Around

Voor de aankomende producties Imaginary en Urinetown is Music All Around op zoek naar getalenteerde nieuwe castleden. Lijkt het je leuk om in één van deze producties mee te spelen? Meld je aan voor de audities.

Imaginary

Voor de Nederlandse première van de familiemusical Imaginary wordt er gezocht naar enthousiaste castleden voor zowel (bij-)rollen, als ensemble:

  • Jeugd (jongens/meisjes) in de leeftijd van 9-14 jaar
  • Tieners (jongens/meisjes) in de leeftijd van 15+ jaar
  • Volwassenen (mannen/vrouwen) in de leeftijd van 18-99 jaar

Deze oorspronkelijk Engelse productie vertelt het verhaal van twee beste vrienden Sam & Milo die al hun tijd samen doorbrengen, en met hun fantasie de wereld om hun heen veranderen in een plek vol spanning en avontuur. Wanneer Sam naar een nieuwe school gaat, blijkt al gauw dat er iets vreemds aan de hand is. Op school gedragen de kinderen zich namelijk nogal raar, nadat ze een mysterieus proces genaamd ‘upgraden’ hebben ondergaan. Al snel blijkt dat er veel meer bij opgroeien komt kijken dan Sam en Milo denken…

Speeldata: 26 & 27 november 2022 (Cultuurcentrum Deurne, N-B). Repetities: wekelijks op zondag tussen 10:00 - 14:00 uur.

Urinetown

Voor de musicalproductie van Urinetown is Music All Around op zoek naar goede zangers/acteurs:

  • Tieners (jongens/meisjes) in de leeftijd van 15+ jaar
  • Volwassenen (mannen/vrouwen) in de leeftijd van 18-99 jaar

Urinetown vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Bobbie Goud heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot opstand. Maar de situatie wordt ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de toilettenbeheerder.

Speeldata: 25 & 26 juni 2022 (Theater De Ruchte, N-B). Repetities: wekelijks op zondag tussen 14:00 - 18:00 uur.

Audities

Deelname aan de productie wordt bepaald n.a.v. een auditie. De audities (voor tieners & volwassenen) vinden plaats op zondag 31 oktober & zondag 7 november. Voor de audities dien je een zelfgekozen Nederlands-talige musical-solo in te studeren, alsmede een zelfgekozen monoloog (max. 3 minuten). De jeugdaudities (t/m 14 jaar) vinden plaats op zondag 14 november. Voor deze auditie hoef je niets voor te bereiden.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 3 november 2021 via www.musicallaround.nl/casting.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda