Audities: High School Musical in Zaandam

6 september 2017, 16:12 - Redactie
Audities: High School Musical in Zaandam

Na het succes van afgelopen jaar in ‘t Gooi komt Daphne Bruineberg Productions dit jaar met een Zaanse editie van High School Musical. De nieuw samen te stellen cast, met amateurs uit de regio, zal de hitmusical in mei 2018 in het Zaantheater opvoeren.

Het doel van Daphne Bruineberg Productions is dat elke deelnemer zich kan ontwikkelen op zijn eigen niveau en dat begint al bij de auditites. Daphne: "Een auditie bij ons is geen standaard situatie waarin een paar enge mensen achter een tafel je aan zitten te staren. Wij zijn ontzettend benieuwd naar wat jij kan, welke rol bij je past en hoe wij jou kunnen ondersteunen bij je ontwikkeling. Daarnaast zorgen wij voor een professioneel begeleidingsteam die zorgt voor regie, choreografie, muzikale leiding, licht, geluid, decor en kostuums. We laten niets aan het toeval over!"

Gezocht worden:

Deelnemers tussen 16 en 70 jaar met of zonder zang, dans en/of spelervaring.

  • Sterke zangers/acteurs (16-30) voor de hoofd- en bijrollen.
  • Sterke actrice van 35 jaar of ouder (geen zang of dans noodzakelijk) voor de rol van Darbus.
  • Sterke acteur van 35 jaar of ouder (geen zang of dans noodzakelijk) voor de rol van Coach.

De audities zullen eind september/begin oktober plaatsvinden. Aanmelden kan via www.bruineberg.nl. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor de auditie. De repetities vinden plaats op de dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda