Audities: High School Musical en Hairspray in Hilversum

5 september 2020, 14:54 - Redactie
Audities: High School Musical en Hairspray in Hilversum

Plzier Entertainment zoekt voor de musicalproducties High School Musical (15/16 mei 2021) en Hairspray (26/27 juni 2021) nieuw talent. Vanwege de gedwongen verlening van deze twee musicals (i.v.m. corona) zijn er hoofd- en bijrollen beschikbaar gekomen. Repetities voor de beide producties zullen zijn in de theaterstudio van Plzier Entertainment in Hilversum.

Voor High School Musical zoekt Plzier Entertainment naar een nieuwe Troy, Zeke en twee cheerleaders. Voor Hairspray wordt er gezocht naar een nieuwe Link, Edna, Seaweed, Prudy, Little Inez, Dynamite en een Corny Collins danser.

Gezocht voor deze rollen worden getalenteerde jongens en meisjes van 14 t/m 25 jaar, met of zonder theaterervaring. Voor Edna en Prudy ligt de leeftijd op 25+. De audities vinden plaats op zondag 27 september in Hilversum. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor jouw auditie. De repetities zullen plaatsvinden op de woensdagavond (High School Musical) en de donderdagavond (Hairspray) van 19:00 - 22:00 uur in Hilversum.

Meld je aan met foto + eventueel CV via info@plzier.nl. Kijk voor meer informatie (repetitieschema, deelnemersbijdrage etc.) op www.plzier.nl.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda