Audities: Hairspray van TAGO Oisterwijk

4 januari 2019, 13:47 - Redactie
Audities: Hairspray van TAGO Oisterwijk

In 2019 speelt TAGO het verhaal van de musical Hairspray. Deze uitvoering wordt door regisseur Mike van Amelsfoort, muzikaal leider Bart de Graaff en regie-assistente Nicole Schellekens op eigen wijze gebracht.

Het verhaal gaat terug naar 1962 waarin Tracy Turnblad als grote meid, met een groter kapsel en een nog grotere droom, haar weg weet te dansen naar nationale televisie, en tevens richting het hart van tieneridool Link Larkin gaat.

Met haar onbedwongen enthousiasme en hippe danspasjes weet zij zonder problemen een plekje in de The Corny Collins Show te bemachtigen, tot grote ergernis van de huidige ‘dance queen’ Amber von Tussle… Als Ambers vriendje Link ook nog eens een oogje op Tracy krijgt, is de maat pas echt vol.

De twee meiden gaan een bittere en muzikale strijd aan om de kroon van Miss Hairspray te mogen dragen. Ondertussen is Tracy met behulp van haar nieuw gevonden roem aan het vechten voor de integratie van alle huidskleuren binnen de show.

Algemene informatie

  • De speeldata van deze productie zijn eind december 2019.
  • De audities vinden plaats op: 23 januari 2019, 25 t/m 27 januari 2019.
  • De kick-off is op woensdag 06 februari 2019.
  • De repetities zijn op woensdagavond van 19.15-22.15 uur, locatie Tilburg/Goirle.

De productiebijdrage voor Hairspray bedraagt:

  • * € 195,00 voor volwassenen
  • * € 160,00 voor kinderen (tot 18 jaar)

Aanmelden voor de auditie kan tot en met zondag 6 januari op theaterateliergo.nl. Iedere deelnemer ontvangt op maandag 7 januari het auditiemateriaal per mail. Mocht je vragen hebben, mail dan naar info@theaterateliergo.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda