Audities: Grimm van Theaterplan

12 februari 2019, 14:09 - Redactie
Audities: Grimm van Theaterplan

Droom jij van een leven in de spotlights? Ben je gek van theater? Heb je passie en talent op het gebied van dansen, zingen en acteren? Wil je weten of een carrière in het theater bij je past en ben je 14 tot en met 24 jaar oud? Dan ben je bij Theaterplan op de goede plek.

In de inspirerende omgeving van Parktheater Eindhoven ga je ontdekken of jij voldoende passie, discipline en aanleg hebt om te gaan schitteren op het podium. Komend jaar brengt Theaterplan Grimm op de planken. Een eigen script gebaseerd op de sprookjes van de gebroeders Grimm, geschreven op de huid van de cast. Met personages die zowel sprookjesfiguren als realistische karakters zijn. De stad als bos. En het bos als een stad. Goed is niet van kwaad te onderscheiden en andersom.

Enthousiaste spelers, zangers en dansers van 14-24 jaar kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de audities via theaterplan.nl/aanmelden-audities. De eerste ronde van de audities is in het weekend van 15, 16 en 17 maart. De slotronde 23, 24 maart. Houdt deze data alvast vrij als je je aanmeldt. Repetities zijn op zaterdagen in Parktheater Eindhoven.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda