Audities: Grease en Musical in other words 2 van BSO-producties

14 juli 2017, 12:01 - Redactie
Audities: Grease en Musical in other words 2 van BSO-producties

Hieronder twee auditieoproepen van BSO-producties, het gaat om oproepen voor de musicals Grease en Musical in other words 2.

Grease

BSO-producties is op zoek naar de nieuwe John en Olivia, naast vele andere grootse talenten. BSO-producties haalt deze oude klassieker van onder het stof, en maakt binnenkort een dynamische en frisse versie. In september 2018 speelt deze productie in Wilrijk, na een repetitieperiode die begint in februari 2018. De casting zal plaatsvinden in oktober-november dit jaar.

Musical in other words 2

Heb je een bepaald musicalnummer altijd al eens op een podium willen zingen met live orkest? Wil je eens een andere kant van jezelf laten zien? Wil je mee werken aan een nieuwe creatie die mensen warm maakt voor het musicalgenre? Dan is Musical in other words 2 mogelijk het ideale project. “II”, want BSO-producties deed al een eerste editie van dit project in november 2016. De casting zal plaatsvinden in oktober-november. De voorstelling zal doorgaan in november 2018 in Antwerpen.

Aanmelden

Inschrijven voor een van deze twee musicals kan op www.bso-producties.be, dit moet voor zondag 8 oktober. Op de website vind je ook alle informatie over repetities, profiel, rollen en auditiemateriaal.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda