Audities: Fritz van Superstar Theaterproducties

13 mei 2019, 09:32 - Redactie
Audities: Fritz van Superstar Theaterproducties

In het kader van 75 jaar vrijheid produceert Superstar Theaterproducties samen met TAQA Theater De Vest een bijzondere voorstelling over de Alkmaarse verzetsheld Fritz Conijn. Deze vijfde productie van Superstar wordt, net als Scrooge, de kerstmusical, geschreven en geregisseerd door artistiek leider Maarten Elout.

Voel jij je thuis op het toneel en ben je bereid om te groeien? Ben jij klaar voor een bijzonder project dat veel van je zal vragen? Ben jij het regionale amateurtalent dat gezocht wordt?

Auditeren gaat op leeftijdscategorie, dat wil zeggen dat je niet voor één bepaalde rol auditeert, maar voor rollen passend bij je leeftijd. Omdat er met een klein ensemble gespeeld gaat worden, krijg je mogelijk ook meerdere rollen toebedeeld. Aan de hand van je auditie en de inleidende workshops wordt er bepaald welke dat uiteindelijk worden. Om je een beetje een idee te geven van de invulling die gezocht wordt:

  • Fritz Conijn (m 18-30 jaar), Moeder Marthe (v 30-50 jaar), Vader Gerrit (m 30-50 jaar), Valentine Conijn (v 18-30 jaar), Tet ten Brink (v 18-30 jaar)
  • Verder: familie, vrienden, kennissen, verzetsstrijders, SD'ers etc. (m/v 18-60 jaar)

Gezocht worden ervaren en gemotiveerde amateurspelers van 18 tot 60 jaar met een goede werkethiek en een open houding. Zangcompetentie en ervaring is voor deze productie niet vereist. Je verbindt jezelf aan het project, aan het samen vertellen van het verhaal en aan een intensief traject waarin het beste in jou naar boven zal worden gehaald.

Deze productie heeft een relatief korte looptijd en daardoor ook een intensief repetitieschema. Verzeker jezelf ervan dat je je voor de volle 100% kunt geven aan deze productie en check eerst het schema op superstar.theater. Houd verder rekening met een financiële bijdrage aan dit project van €200 p.p..

Audities vinden plaats op 12 en 13 oktober met call backs op 19 en 20 oktober, inschrijven kan op superstar.theater.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda