Audities: Footloose van Music All Around

17 september 2020, 10:47 - Redactie
Audities: Footloose van Music All Around

Voor de komende productie Footloose organiseert Music All Around op zaterdag 3 en zaterdag 10 oktober open audities voor de hoofdrollen, bijrollen & (dans-)ensemble-plekken uit de voorstelling.

Footloose vertelt het verhaal van Ren, een jonge kerel die samen met zijn moeder de grote stad achter zich laat om het leven nieuwe kansen te geven in een klein dorpje. Het dorpje Bomont blijkt al snel midden in de verwerking van een traumatische gebeurtenis te zitten, waardoor de naleving van enkele regels streng wordt opgevolgd. Dominee Shaw Moore houdt de touwtjes strak gespannen en verbiedt o.a. elke vorm van dansen en moderne muziek. Ren is niet het type jongen die zich daar gemakkelijk bij neerlegt en als hij op de koop toe smoorverliefd wordt op de dominee’s dochter dringen zich een paar spannende dagen op.

Voor deze productie wordt gezocht naar enthousiaste musicaltalenten voor de hoofdrollen, bijrollen en ensemble-plekken. De auditie bestaat uit 3 onderdelen; een zangauditie, een spelauditie en een dansauditie.

Voor de zangauditie bereid je een Nederlands-talig musicalnummer voor. Je leert de tekst van het lied uit het hoofd, en zorgt dat je ook aandacht hebt besteed aan de liedinterpretatie (emotie-spel) en staging van jouw solo.

Voor de spelauditie krijg je een dialoog toegestuurd waarvan je één kant uit het hoofd moet leren. Op de dag van de auditie speel je deze scène samen met een tegenspeler voor de auditiecomissie.

Voor de dansauditie hoef je niets voor te bereiden. Je auditie bestaat uit een aantal dansoefeningen en een stuk choreografie die je ter plekke aangeleerd krijgt.

De repetities vinden wekelijks plaats op zondag tussen 12:30 en 17:30 uur op onze leslocatie in centrum Asten, Noord-Brabant. De voorstelling wordt 2 keer opgevoerd op zaterdag 27 februari 2021 in Theater De Ruchte in Someren. De kosten voor deelname aan deze productie bedraagt eenmalig €242,50.

Ben jij enthousiast over de musical en wil je meedoen? Meld je vóór 30 septemberaan voor de audities via www.musicallaround.nl/footloose en doe mee.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda