Audities: Footloose van Iris Performing Arts

11 juli 2016, 10:19 - Redactie
Audities: Footloose van Iris Performing Arts

Een auditieoproep van Iris Performing Arts voor de komende productie Footloose. Iris Performing Arts zoekt talenten vanaf 16 jaar en ouder. In het bijzonder: Jongens vanaf 16 jaar en ouder met zang, dans- en spelervaring/talent en mannen vanaf 26 jaar en ouder met zang- en spelervaring/talent.

Meisjes van alle leeftijden zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Je doet dan auditie voor een van de bij- of hoofdrollen. Heb je weinig ervaring of voldoe je niet aan de uiterlijke eisen voor een van de bij- of hoofdrollen, dan is er plek in het ensemble. Dat is veel zang, dans en wellicht een kleine rol. Je doet ook voor het ensemble auditie, want bij meer dan 30 auditanten moeten er helaas mensen afgewezen worden.

De audities zullen plaatsvinden op zaterdag 24 september in Gouda. De voorstellingen zijn in juni / juli 2017 in de Grote Zaal van de Goudse Schouwburg in Gouda. Meer informatie over de audities voor Footloose is te vinden op irisperformingarts.nl.

Bij Iris Performing Arts kan je terecht voor: Amateur Musicaltheater, Zangles en Coaching. Elk jaar worden met de productiegroep meerdere voorstellingen in de Goudse Schouwburg opgevoerd. Iris Performing Arts is voor amateurs, maar wel op kwalitatief hoogwaardig niveau. Dit jaar werd de musical Legally Blonde gespeeld.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda