Audities: Flevo-Land van de Toekomst van TOP Theaterproducties

27 april 2022, 14:43 - Redactie
Audities: Flevo-Land van de Toekomst van TOP Theaterproducties

TOP Theaterproducties houdt audities, voor het tweede deel van de trilogie Flevo-Land van de Toekomst. Deze aflevering heet: Boer zoekt land. Het gezelschap zoekt 10 á 12 mannen en vrouwen die: Goed kunnen acteren en zangkwaliteiten hebben en/of goed kunnen zingen en acteerkwaliteiten hebben. Gezocht worden zo’n 6 Mannen en 4 Vrouwen voor het invullen van de leidende rollen.

Audities vinden plaats op donderdagavond 5 mei en eventueel maandagavond 9 mei in Almere. Voor aanmelding stuur voor 1 mei een mail naar Administratie@topalmere.nl.

Flevo-Land van de Toekomst gaat over de geschiedenis van Flevoland. Het verhaal van Boer zoekt land vindt plaats in de Noordoostpolder vlak na de drooglegging op 9 September 1942 en gaat over de verhandelingen en verwikkelingen rondom de verkaveling van de landbouwgrond. Ook de rol die de Noordoostpolder in de tweede wereldoorlog heeft gespeeld blijft niet onbelicht. Het script is geschreven door Bart Mijnster en Terence v/d Loo. De algehele regie is in handen van Hugo Haenen. Muzikale leiding Jorge Verkroost. De voorstelling wordt begeleidt door Het Theaterorkest o.l.v. dirigent Hans Welle.

Receptieavond: Donderdag in Almere Haven en beginnen op 12 Mei 2022. Producent is TOP Theaterproducties en de voorstellingen worden 4x gespeelt in de periode medio september -november 2022, in de vier grote theaters van Flevoland t.w. Kunstlinie Almere, De Meerpaal in Dronten, Theater t’ Voorhuys in Emmeloord en Agora in Lelystad.

Met medewerking van diverse ensembles uit de regio. (Auditie is kosteloos. Je betaald een eigenbijdrage voor deelname aan het project).

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda