Audities: Fantasieè van Featherhair Creations

22 juli 2020, 10:11 - Redactie
Audities: Fantasieè van Featherhair Creations

Featherhair Creations is op zoek naar auditanten voor de musical Fantasieè en de Avonturen van de Rotzooibende. De audities zullen plaatsvinden op donderdag 27 augustus 2020 in Heerhugowaard.

Fantasieè is een musical voor het hele gezin. In de zomer van 2021 hoopt de stichting meerdere voorstellingen te geven in mooie grote theaters. De show is een nieuwe productie en dus nog nooit eerder vertoond. Het belooft een kwalitatieve en inspirerende voorstelling te worden.

De show gaat over een klein jongetje (9-13 jaar) dat verdwaald raakt in een fantasiewereld. Hij ontmoet bijzondere figuren en samen met zijn nieuwe vrienden probeert hij de weg naar huis te vinden. Terwijl hij uit de handen van de slechte Harafna probeert te blijven, leert hij de waarde van vriendschap, vertrouwen en loyaliteit.

Featherhair Creations focust zich op de samenwerking met jongeren en jong volwassenen. Het doel van de stichting is dan ook jonge talenten op te leiden tot toekomstig professional op het gebied van de podiumkunsten. Het gehele team achter de productie (kostuum, muziek, animatie, grime, fotografie, etc.) bestaat uit jongeren en jongvolwassenen die een brandende passie hebben voor hun vak. Daardoor krijgen zij de kans zich op hoog niveau door te ontwikkelen en komen ze in contact met meerdere kanten van de industrie in een veilige, bruisende en semi-professionele setting.

Ben jij jong, talentvol, gepassioneerd, op zoek naar kansen en klaar voor een nieuwe stap vooruit? Aanmelden kan op featherhaircreations.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda