Audities: Fame de Musical van Iris Performing Arts

23 juli 2018, 13:09 - Redactie
Audities: Fame de Musical van Iris Performing Arts

Iris Performing Arts organiseert op zaterdag 22 september audities voor de musical Fame. De auditie is om te bepalen wie op welke rol geplaatst wordt. Ook mensen met weinig of zonder ervaring zijn welkom.

Is het altijd al jouw droom geweest om aan een musical mee te doen? Vind je het geweldig om alles te leren over zingen, dansen en acteren? Krijg je kriebels in je buik als je in het theater zou mogen staan? Wil je graag in de spotlights staan met echt publiek dat speciaal voor jou klapt? Hou je ervan om samen met anderen met jouw passie bezig te zijn? Bij Iris Performing Arts is dit mogelijk. Deze groep heeft inmiddels meerdere succesvolle grote producties op haar naam staan. In juli sta je minimaal met vier voorstellingen in de Goudse Schouwburg in Gouda.

De audities vinden plaats op het volgende adres: ’t Palet, Knipmolenweg 2, 2807DC Gouda. Dit is tien minuten lopen vanaf Station Gouda Goverwelle. Parkeren is gratis in de buurt. Inloop vanaf 09:30 uur, start om 10:00 uur.

Meer informatie en inschrijven, check irisperformingarts.nl.

Met ingang van 19 september wordt tevens gestart met de productiegroep speciaal voor kinderen. Er is gekozen voor: 'Het is een mooi bestaan', gebaseerd op de musical Annie. Je hoeft geen auditie te doen en je kunt gewoon meedoen. Iris Performing Arts heeft afgelopen jaar voor het eerst deze kinderproductie opgezet en speelden met 'In de Jungle' meteen de eerste keer al voor drie uitverkochte zalen. De leeftijd is tussen 8 en 15 jaar. Je kunt je nu inschrijven door te mailen naar info@irisperformingarts.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda