Audities: Extra audities voor Jekyll & Hyde van Theatergroep SPOT

13 oktober 2022, 16:33 - Redactie
Audities: Extra audities voor Jekyll & Hyde van Theatergroep SPOT

Afgelopen vrijdag 7 oktober was het na een lange zomer stop eindelijk zover: De repetities van de nieuwe productie van Theatergroep SPOT zijn gestart. Dit jaar speelt het gezelschap de spannende en uitdagende voorstelling Jekyll & Hyde. Met een leuke, gemotiveerde cast en een ambitieus AT bestaande uit regisseur Ino Mijland, muzikaal leider Richard Fitzhugh en choreograaf Eugene Jans is afgelopen vrijdag het startsein gegeven voor het repetitieproces.

Jekyll & Hyde is een horror-drama musical, gebaseerd op het boek Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde van Robert Louis Stevenson. Een imponerend verhaal over één man met twee kanten. Aan de ene kant een dokter (Dr. Henry Jekyll), gepassioneerd en romantisch, en aan de andere kant een angstaanjagende maniak (Edward Hyde). En twee vrouwen - één, mooi en vertrouwend; de andere, mooi en op zichzelf aangewezen - beide vrouwen verliefd op dezelfde man en beiden onwetend van zijn duistere geheim. Dr. Jekyll is gedreven om een manier te vinden om de mensheid te redden van alle lijden. Maar als niemand zijn ideeën serieus neemt, besluit hij zichzelf als proefkonijn te nemen met desastreuze gevolgen.

De rol van Jekyll & Hyde wordt vertolkt door Dennis Besselink, Emma Carew wordt gespeeld door Madeleine Braakman en Lucy Harris zal gespeeld gaan worden door Eveline Castelein. Jekyll & Hyde is te zien bij op 12, 13 en 14 mei in het openluchttheater Zuiderpark, Den Haag. Ook dit jaar met begeleiding door een live orkest.

Theatergroep Spot houdt na-audities voor de musicalproductie Jekyll & Hyde. Er zijn nog mannenrollen en voor vrouwen is nog plek in het ensemble. De na-audities zijn op vrijdag 28 oktober van 19:00 uur tot 20:00 uur, en omvatten een zangauditie. Opgeven kan via info@theatergroepspot.nl. Auditiekosten zijn €10.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda