Audities: Elf the Musical van Greg & Baud Productions

6 juni 2016, 12:38 - Redactie
Audities: Elf the Musical van Greg & Baud Productions

In de kerstvakantie van 2016 zal Greg & Baud Productions een primeur beleven met de opvoering van Elf the Musical. Niet alleen zal de musical weer op geheel eigen wijze opgevoerd worden, maar bovendien zal deze musical voor het eerst in Nederland te zien zijn. In een diverse cast zullen de acteurs en actrices het verhaal van Buddy en zijn kerstverhaal in het Kwadrant Theater opvoeren.

Verhaal

In het verhaal, naar de gelijknamige film, volgen we Buddy, een man die door elfen is geadopteerd, op humoristische wijze. Als hij van de kerstman te horen krijgt dat hij eigenlijk geen elf is, maar een mens, begeeft Buddy zich naar zijn natuurlijke vader in New York. Al snel blijkt dat Buddy zo’n grote stad bepaald niet gewend is. Iedereen vindt hem maar vreemd en zelf valt hij ook van de ene in de andere.

Audities

Voor deze voorstelling is Greg & Baud Productions op zoek naar acteurs en actrices met goede spel-, zang- en danskwaliteiten. De audities zullen plaatsvinden op 10 en 11 juli in het Kwadrant Theater in Zoetermeer. Vanaf 30 augustus vinden de repetities wekelijks op maandag- en woensdagavond plaats in het Kwadrant Theater.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meespelen in het verhaal? Geef je dan nu op door jouw theater-cv mét foto te sturen naar audities@greg-baud.nl. Als voorbereiding op de auditie wordt er gevraagd om een Nederlandstalig zangnummer naar keuze voor te bereiden. Meer informatie vind je op www.greg-baud.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda