Audities: Dromen van Licht van TOP Theaterproducties uit Almere

20 februari 2023, 12:13 - Redactie
Audities: Dromen van Licht van TOP Theaterproducties uit Almere

TOP is blij een nieuw muzikaal theaterprogramma aan te kunnen kondigen voor het voorjaar van 2023. ‘Dromen van Licht’ gaat deze voorstelling heten en wordt muzikaal begeleid door het 32 koppig theaterorkest van het AJSO. De voorstelling(en) vindt plaats in eind mei/juni Dromen van Licht is een semi-geënsceneerd concert met muziek van Kurt Weill via Stephen Sondheim naar Irvin Berlin en zelfs pop-rock muziek.

Een greep uit het repertoire: Suite Dreigroschen Oper ; Cell Block Tango (uit Chicago) ; The Show must go on en El Tango de Roxanne (uit Moulin Rouge) ; Sunday (uit Sunday in the Park with George); Verschillende nummers uit ‘Annie Get Your Gun’ e.a. In een filmische jaren ’30 en ’40 sfeer, loopt er een lichte verhaallijn door het programma. Voor het ensemble en solisten zoeken we zangers, acteurs, (tap)dansers.

Eind februari en begin maart houden we hiervoor audities in Almere. In de 2 e week van maart starten de repetities die ook in Almere plaatsvinden. Bij deelname wordt een eigenbijdrage gevraagd. Theaterliefhebbers die met dit heerlijke en ook uitdagende repertoire aan de gang willen gaan kunnen zich aanmelden door snel een mail met CV te sturen naar administratie@topalmere.nl. Meer informatie www.topalmere.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda