Audities: Drie producties van Amsterdam Musical

29 juli 2019, 12:09 - Redactie
Audities: Drie producties van Amsterdam Musical

Na de voorstellingen Chicago en Lang en Gelukkig kun je nu auditie doen voor het volgende seizoen van Amsterdam Musical. Zij brengen komend jaar maar liefst drie producties waarvoor je je nu kunt aanmelden: Putting it Together, Urinetown en Gypsy.

Putting it Together

Putting it Together is een volledig gezongen vileine komedie, met vele hilarische én hartverscheurende songs, gekozen uit het rijke oeuvre van de wereldberoemde en veelvuldig onderscheiden Amerikaanse componist en tekstdichter Stephen Sondheim

Een welgesteld echtpaar ontvangt in hun luxe appartement een ambitieus jong stel en een aantal happy singles voor een feestje. Mensen bij elkaar brengen is één ding; de boel bij elkaar houden blijkt een stuk lastiger. Prille liefde, oud zeer, gierende hormonen en opgerakeld verdriet leiden snel tot een explosieve sfeer op deze onvoorspelbare avond.

Voor deze productie worden 8 tot 10 spelers gezocht die snappen wat Sondheim is én die ook zelfstandig aan hun stukken kunnen werken. Er zijn slecht 10 repetities, daarom dien je elke geplande repetitie beschikbaar te zijn. In overleg wordt gekeken naar de indeling van het schema.

Audities:
Vrijdag 30 augustus 19:00 - 22:00 uur in het Polanentheater, Amsterdam.

Urinetown

Een musical over hebzucht, liefde, revolutie én over musicals, die zich afspeelt in een tijd waarin water zijn gewicht in goud waard is. Hilarisch, grappig en ontroerend eerlijk.

Een vreselijk watertekort, veroorzaakt door een 20-jarige droogte, heeft geleid tot een door de overheid opgelegd verbod op privé-toiletten. De burgers moeten openbare voorzieningen gebruiken, gereguleerd door een extreem commercieel bedrijf dat winst maakt door torenhoge prijzen te vragen voor één van de meest elementaire behoeften van de mensheid. Temidden van de chaos, beslist een held dat het zo niet verder kan en spoort hij het arme volk aan tot een opstand. Maar dan wordt hij verliefd op de dochter van de toiletten-beheerder… Kiest hij voor de liefde of toch voor gerechtigheid?

Audities:
Zondag 1 september 10:00 - 13:00 of 14:00 - 17:00 in het Polanentheater, Amsterdam.

Gypsy

Door velen geroemd als de beste Amerikaanse musical, vertelt Gypsy het verhaal van de haast maniakale Mama Rose, die koste wat kost van haar dochters wereldsterren wil maken. Dat haar dochters andere dromen hebben en haar zelfs weten te overstijgen wil ze niet zien. Gebaseerd op de memoires van Gypsy Rose Lee, de striptease-artieste die wereldberoemd werd door haar humor en intelligentie, is Gypsy bovenal het verhaal over het menselijk verlangen gezien te worden door de ander.

Audities: zaterdag 31 augustus 10.00-13.00 of 14.00-17.00 in het Polanentheater, Amsterdam.

Audities

Ben jij 18+ en zie jij jezelf wel in een van deze stukken? Ga dan naar amsterdammusical.nl en schrijf je in voor de audities.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda