Audities: Doornroosje de Musical van Stichting B&M Entertainment

6 februari 2023, 09:18 - Redactie
Audities: Doornroosje de Musical van Stichting B&M Entertainment

Stichting B&M Entertainment presenteert, in samenwerking met Greg & Baud Productions, de Studio 100 musical Doornroosje.

“In het koninkrijk van Lodewijk Lekkerbek VII is een nieuw leven op aard gekomen: prinses Doornroosje. Iedereen is blij, en er wordt een groots geboortefeest georganiseerd, maar dan komt de slechte fee Diadora ten tonele. Ze is kwaad omdat ze nooit wordt uitgenodigd op een feest van de koning, en als straf spreekt ze een vloek uit over Doornroosje: op haar 18e verjaardag zal ze zich prikken aan een spinnewiel en sterven. Gelukkig weten de drie goede feeën dit te voorkomen, Doornroosje en de hele hofhouding zullen slechts 100 jaar slapen…”

B&M Entertainment is voor deze familievoorstelling op zoek naar enthousiaste en getalenteerde acteurs, zangers en dansers (m/v) vanaf 18 jaar voor verschillende rollen. Daarnaast wordt er gezocht naar kinderen tussen de 7 en 12 jaar voor een aantal kinderrollen.

Audities
Audities vinden plaats op zaterdag 11 en zondag 12 maart (hele dag) in Zoetermeer. Op basis van de audities kun je eventueel uitgenodigd worden voor een 2e ronde op dinsdag 14 maart (avond). Aanmelden voor de audities kan via de website www.benmentertainment.nl. Hier vind je alle informatie. Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 maart.

De repetities vinden plaats in Zoetermeer en starten vanaf 4 april op de dinsdagen van 19:30 tot 22:00 uur. Van 5 juli t/m 26 augustus is er een zomerstop. Vanaf 27 augustus worden de repetities hervat op de dinsdagen én donderdagen van 19:30 tot 22:00 uur. De voorstellingen worden het eerste weekend (14 & 15 oktober) en het laatste weekend (21 & 22 oktober) van de herfstvakantie gespeeld in Zoetermeer.

Bij vragen of onduidelijkheden kun je contact opnemen met de productieleiding via info@benmentertainment.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda