Audities: Cyrano van Stichting MuBo

13 augustus 2018, 10:01 - Redactie
Audities: Cyrano van Stichting MuBo

Terwijl MuBo in mei nog de voorstelling Guys & Dolls speelde, wordt na de vakantie begonnen met audities en repetities voor Cyrano. De voorstelling is te zien in theater De Muze in Noordwijk aan Zee in maart volgend jaar, het jubileumjaar van Stichting voor muziektheater Duin - en Bollenstreek (MuBo). MuBo bestaat volgend jaar 10 jaar.

Cyrano speelde twee jaar in Nederland en vertelt het verhaal van de grootneuzige en poëtische aanvoerder van de Franse cadetten, Cyrano, die verliefd is op zijn nicht Roxane. Hij denkt echter dat zij hem nooit zal zien staan en zij wordt op haar beurt verliefd op de minder welbespraakte, maar knappe Christian. Cyrano is hevig teleurgesteld maar belooft haar om Christian tijdens de oorlog te beschermen.

Tegelijkertijd belooft hij Christian te helpen Roxane voor zich te winnen en schrijft haar liefdesbrieven in zijn naam... Zal Roxane ooit weten wie er echt achter de liefdesverklaring schuil gaat? Ad van Dijk componeerde de muziek van Cyrano en werd genomineerd voor een Tony Award.

MuBo biedt aan iedereen vanaf 18 jaar de mogelijkheid om deel uit te maken van de cast. Voor de (hoofd) rollen dient men wel auditie te doen. Er is nog de mogelijkheid om auditie te doen of je aan te sluiten bij het ensemble. Ga voor meer informatie naar de website van MuBo (stichtingmubo.nl) of stuur een mail aan info@stichtingmubo.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda