Audities: Ciske de Rat van STACCATO uit Huizen

1 november 2017, 10:49 - Redactie
Audities: Ciske de Rat van STACCATO uit Huizen

STACCATO musicaltheatergezelschap uit Huizen staat in het najaar van 2018 met Ciske de Rat in het theater. Ciske de Rat is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. Het verhaal van de musical is gebaseerd op de complete trilogie van Piet Bakker en omvat ook periodes uit de boeken Ciske Groeit Op en Cis De Man. Henny Vrienten componeerde de meeslepende muziek en André Breedland schreef het script.

Voor deze productie zoekt het musicaltheatergezelschap naar verschillende hoofdrolspelers. Word jij Cis? Klein of groot? Of wil je graag één van de andere geweldige rollen bemachtigen, geef je dan op voor de audities.

De auditie zal bestaan uit zowel zang als spel.

  • Voor volwassenen is de auditie op: zaterdag 18 november 2017.
  • Voor de kinderen is de auditie op: dinsdag 21 november 2017 om 19.00 uur.

Je kunt je aanmelden voor de audities door voor dinsdag 14 november een mail te sturen naar info@staccato-huizen.nl. Vermeld daarbij duidelijk voor welke rol je auditie wilt doen. Dan ontvang je daarna informatie over welk(e) nummer(s) je moet gaan zingen. Na sluiting van de aanmeldtermijn ontvang je zo snel mogelijk informatie over de planning op 18 en 21 november zelf.

Wil je geen specifieke rol maar wel mee doen in het ensemble dan hoef je geen auditie te doen. Ben je nog geen lid dan kun je je ook aanmelden via info@staccato-huizen.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda