Audities: Ciske de Rat van Muziektheater Zeeland

11 januari 2018, 11:36 - Redactie
Audities: Ciske de Rat van Muziektheater Zeeland

Muziektheater Zeeland in Goes zoekt voor de musical Ciske de Rat musical talent in de leeftijd van 9 - 13 jaar en ouder voor het speelseizoen 2018-2019. Kun je zingen en zou je het leuk vinden om met een theatergezelschap mee te doen? Meld je dan aan voor de open audities. Als je ook kunt acteren en dansen is dat een pluspunt, maar geen eis.

Er zijn buiten de hoofdrol van Ciske nog 2 grotere kinderrollen, namelijk Betje en Dorus. Verder zijn er nog verschillende kleine rollen voor jongens en meisjes. In totaal zijn voor deze musical 10-12 kinderen nodig. Voor Ciske, Betje en Dorus gaan we met dubbelrollen werken, omdat er 6 voorstellingen zijn gepland. Ieder speelt dus 3 voorstellingen. De andere 3 voorstellingen kunnen zij in het ensemble meespelen.

Ook tieners en volwassenen kunnen zich aanmelden voor de open audities om eventueel deel uit te gaan maken van de cast. In maart 2019 zullen 6 voorstellingen worden gespeeld in theater de Mythe Goes, de Stadsschouwburg Middelburg en het Scheldetheater Terneuzen.

De open audities vinden plaats op zaterdag 14 april 2018 in Goes. Alle kandidaten en hun ouders/begeleiders krijgen uitleg over de vereniging en wat er van hen wordt verwacht als ze worden aangenomen. Daarnaast zijn er 3 auditie-onderdelen namelijk zingen, acteren en dansen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maud van Loo of even muziektheaterzeeland.nl bezoeken. Aanmelden voor de auditie kan tot uiterlijk 14 februari bij Maud van Loo, muziektheater@zeelandnet.nl

Het Muziektheater Zeeland, een Zeeuws amateurgezelschap brengt ruim 70 jaar een bekende musical, opera of operette in de grote Zeeuwse theaters op de planken. De ruim 45 leden in de leeftijd van 12 tot 70+ zijn afkomstig uit alle windstreken van de provincie Zeeland. Deze vereniging heeft een repetitielokaal in Goes en de vaste repetitieavond is op de woensdag.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda