Audities: Chicago van Daphne Bruineberg Productions

schedule13 juni 2019, 09:02 - Redactie
Audities: Chicago van Daphne Bruineberg Productions

Daphne Bruineberg Productions heeft als eerste producent de rechten voor de originele Nederlandse vertaling van Chicago door Seth Gaaikema bemachtigd. De audities voor deze productie zullen plaatsvinden op zaterdag 22 juni in Baarn, een extra ronde zal plaatsvinden begin september. De voorstellingen vinden plaats in Flint Amersfoort, op 6 en 7 juni 2020.

De begeleiding bij de producties van Daphne Bruineberg Productions is volledig professioneel. Zo speelt het gezelschap in de grote zaal van Flint Amersfoort en werkt het samen met een professionele choreograaf, regisseur, muzikaal leider, vocal coach, productieleider en technisch team.

Chicago staat uiteraard bekend om de dans. De sterke dansers (16+, M/V) hoeven niet allemaal sterke zangers te zijn! Daarnaast wordt er gezocht naar charismatische mannen en vrouwen die goed kunnen zingen en acteren. Hierbij is het dansniveau een pré maar geen vereiste.

Aanmelden kan via www.bruineberg.nl/audities.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Peter Pan
Locatie: De Meervaart
Datum: 19-01-2020
Tijd: 14:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda