Audities: CARRIE de musical van Music All Around

7 februari 2022, 14:00 - Redactie
Audities: CARRIE de musical van Music All Around

Voor de aankomende Masterclass-productie CARRIE is Music All Around op zoek naar sterke zangers/acteurs voor enkele bijrollen & ensemble-plekken. CARRIE is gebaseerd op het bekende boek, en de film, van Stephen King, met muziek van Dean Pitchford (o.a. Footloose). Een spectaculaire thriller-musical, boordevol hedendaagse pop-rock muziek en special-effects.

Verhaal

Een jong meisje met telekinetische krachten wordt op school gepest, omdat ze anders is dan de rest. Thuis heeft ze het ook al zwaar, want haar moeder is zeer religieus en eist van haar dochter dat zij ook zo devoot leeft. Wanneer twee leerlingen met hulp van een leerkracht een hand uitreiken naar Carrie, lijkt het er op dat het lot zich ten goede van haar keert. Maar Chris, het populairste meisje van de klas heeft andere plannen met haar. Getergd tot het uiterste door zowel haar leerlingen, als haar moeder, zet Carrie haar krachten in met verstrekkende gevolgen.

Audities

Voor deze productie is Music All Around op zoek naar sterke zangers/acteurs: Dames/heren in de leeftijd van 15+ jaar met sterke zang- & spelkwaliteiten (danservaring is een pré, doch niet noodzakelijk). Audities worden op zaterdag 26 februari 2022 (live) afgenomen, en bestaan uit zowel een zang-auditie als een spel-auditie.

Speeldata

Voor deze productie staan 2 voorstellingen gepland op 22 & 23 juli 2022.

Repetities

De repetities vinden wekelijks plaats op zaterdagmiddag tussen 14:00 - 18:00 uur, in Asten (Noord-Brabant).

De voorstelling wordt geproduceerd als jaarlijkse eindvoorstelling van de Masterclass: Musical. Dit is een drie-jarige vooropleiding van Music All Around, bedoelt als voorbereiding op audities voor vakopleidingen, of voor de meest ambitieuze spelers die op het allerhoogste niveau willen werken. Afgelopen jaar debuteerde de Masterclass: Musical met de goed ontvangen productie Bad Girls. De cast van CARRIE bestaat uit de drie leerjaren van Masterclass: Musical aangevuld met spelers die uit de casting aangenomen worden.

Wil je meedoen? Meld je uiterlijk 23 februari 2022 aan voor de audities via: musicallaround.nl/casting.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda