Audities: Buiten de grenzen van Volle Zaal Producties

schedule2 mei 2017, 12:27 - Redactie
Audities: Buiten de grenzen van Volle Zaal Producties

Buiten de grenzen is de nieuwe musical komedie van Volle Zaal Producties voor theaterseizoen 2017/2018. Voor de nieuwe productie worden nieuwe spelers gezocht tussen de 16 en 65 jaar. * Naast de zoektocht naar een algemene groep spelers wordt er voor de personages Ayo en Sam speciaal gezocht naar een speler met een getinte huidskleur en een speler met een androgyn uiterlijk.

In Buiten de grenzen staat onze hokjesgeest centraal. Burgermeester Compartiment is het hoofd van Categoria, de stad waar iedereen in hokjes geplaatst wordt en vredelievend samen leeft binnen de grenzen van de straten, wijken en de stad. Sam, een kersverse inwoner met een intersekse-conditie en geestverruimende visie, weigert een keuze te maken tussen de tweedeling man en vrouw, met als gevolg dat Sam naar de verdommenis wordt gezonden. Met Blijdschap (Ayo) en Kleine Engel (Angeline) aan weerszijden gaat Sam de confrontatie aan. Kan Sam voor een revolutie zorgen?

Buiten de grenzen zit vol humor, absurdisme, kleurrijke personages, talrijke musicalnummers en een verhaal met een duidelijke boodschap. Repetities op een doordeweekse avond van september tot en met april/mei, van 19:00 uur tot 22:00 uur, in Utrecht. Opgeven of meer info? Mail dan even naar: j.duijst@vollezaalproducties.nl. Je kunt je aanmelden voor audities voor Buiten de grenzen tot 29 mei.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Campus 12 in Ketnet Musical Knock-outschedule 17 september 2019, 16:26
Eerste officiƫle trailer voor Anastasiaschedule 16 september 2019, 19:44
Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Iceschedule 16 september 2019, 18:18
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda