Audities: Broadwaymusical Bring it On van Musical 2.0

26 november 2021, 15:11 - Redactie
Audities: Broadwaymusical Bring it On van Musical 2.0

In 2022 brengt Musical 2.0 de energieke Broadwaymusical Bring it On voor het eerst naar Nederland. Hiervoor is Musical 2.0 op zoek naar een talentvolle cast van 12 t/m 25 jaar. De audities worden georganiseerd op zondag 16 januari 2022. Aanmelden kan vanaf nu.

De musical Bring it On werd genomineerd voor meerdere Tony Awards en is geschreven door Jeff Whitty (Avenue Q), met liedteksten van Lin-Manuel Miranda (In The Heights, Hamilton) en muziek van Tom Kitt (Next to Normal). De Nederlandse vertaling is in handen van Eileen Bosch van Bas van Gestel.

Verhaal

Campbell Davis gaat haar laatste jaar aan Truman High School in als aanvoerder van de cheerleading squad. Ze is vastberaden haar squad te leiden naar de overwinning tijdens de Nationals totdat ze onverwachts hoort dat ze wordt overgeplaatst naar Jackson High School, een school zonder cheerleading squad. Haar droom lijkt volledig in duigen te vallen. Na een moeizame start wordt ze toegelaten tot de dance crew van Jackson High School en samen met de hardwerkende Danielle stoomt ze de groep klaar voor de Nationals. Klaar om het op te nemen tegen haar oude Truman High School, ontdekt ze dat haar overplaatsing toch niet zo uit de lucht kwam vallen als gedacht...

Audities

Op zondag 16 januari 2022 vinden de audities plaats voor ‘Bring it On’ in de studio’s van Musical 2.0 in WFC Amsterdam. Jongeren van 12 t/m 25 jaar oud kunnen zich opgeven voor de audities. Aan de audities zijn geen kosten verbonden en inschrijven kan vwww.musical.nl/audities.

De repetities voor Bring it On starten op zondag 30 januari en vinden iedere zondag plaats van 13:00 tot 16:00 uur in Amsterdam. De première staat gepland op zondag 20 november 2022 in Schouwburg De Meerse, Hoofddorp.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda