Audities: Bring it On van musicalgroep Waanzin uit Zoetermeer

9 oktober 2017, 12:01 - Redactie
Audities: Bring it On van musicalgroep Waanzin uit Zoetermeer

Wil je leren door aan een musical mee te doen? Geef je dan op voor de Waanzin Musicalproductie. In 2017 heeft Cadenza de Zoetermeerse musicalgroep Waanzin overgenomen. Met deze groep worden er nu musicalproducties in het theater gebracht. Je wordt begeleid door een professioneel productieteam en gaat samen aan de slag om een geweldige show neer te zetten, begeleid door een live orkest.

In 2018 brengt Cadenza met Waanzin de musical Bring it On naar Nederland. Deze Broadwayhit vertelt het verhaal van twee rivaliserende cheerleaderteams. Ze gaan met elkaar de strijd aan om te zien welke van de twee het beste is. Of gaat het meer om alle drama in de kleedkamers dan om het echte cheerleaden? Bring it On wordt geregisseerd door Jessica Fuchs, de zangbegeleiding wordt verzorgd door Martine de Jong en de choreografie is van Rina Kamta.

Als je je opgeeft voor Bring it On doe je eerst auditie voor een van de rollen. Daarna hoor je welke rol je hebt of dat je in het ensemble mee doet. Maar je speelt, zingt en danst altijd mee. Vanaf november beginnen de repetities, waarbij je gaat werken met de regisseur, choreograaf, vocal coach en muzikaal leider. Daarnaast krijg je een aantal workshops van de trainers van de befaamde cheerleadergroep United Cheers. En je krijgt elke maand een les gericht op zang, dans of spel van een van de docenten van Cadenza SELECT.

In april volgen dan de uitvoeringen in het theater, begeleid door een live orkest. Een unieke kans om én te spelen, zingen, dansen én meer te leren. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier dat je hier kunt vinden.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda